De Vrienden van Speelland!

Speelland is een non-profit organisatie die zo veel mogelijk kinderen wil laten meedoen. Al sinds 2002 vragen we €15 per kind om een hele week mee te doen en alles wordt hier van betaald. 

Het geld dat wij ontvangen van de vrienden van Speelland gebruiken wij altijd om iets extra’s te kunnen doen voor de kinderen tijdens Speelland. Zo hebben we er vorig jaar schaduwtenten van aangeschaft zodat we die niet meer hoeven te huren.
Op deze manier kunnen wij dankzij u als vriend nog jaren gebruik maken van de materialen die we aanschaffen voor Speelland.

 

De Vrienden van Speelland 2023 / 2024!

Looptijd:

Omdat het voor onze vrijwilligers geen dagtaak moet zijn hebben we een looptijd verbonden aan de vrienden van Speelland. 
Ieder jaar kunt u zich tot 30 mei opgeven als vriend van Speelland en op 1 juni verschijnen dan de nieuwe vrienden op deze pagina. 

De mogelijkheden:

Vriend op de website:
Voor €25 staat u het hele jaar met uw logo op onze vriendenpagina. Ook komt het logo langs in een Facebookpost samen met alle andere vrienden. We hebben geen maximumaantal vrienden op de website.
 

Vriend op het doek:

Voor €60 hangt uw logo langs het pad naar de ingang van Speelland. Dit doek is ruim 3 meter breed en 1.75 meter hoog, onderaan deze pagina kunt u het doek van afgelopen jaar zien.
Alle ouders die de kinderen brengen en alle leiding komt hier 2x per dag langs, een mooie manier om te laten zien dat u een goede vriend bent 😊
Er kunnen maximaal 20 bedrijven op het spandoek dus reageer zo snel mogelijk 😊
Uiteraard komt het logo ook een keer langs op Facebook.
 

Combinatie:

Combineert u de twee opties dan krijgt u €10 korting.
 
Voor Speelland 2023 zijn de inschrijvingen voor vrienden van Speelland gesloten.