De Vrienden van Speelland!

Speelland is een non-profit organisatie die zo veel mogelijk kinderen wil laten meedoen. Al sinds 2002 vragen we €15 per kind om een hele week mee te doen en alles wordt hier van betaald. Om dit deelname bedrag zo laag te houden zijn we altijd op zoek naar goeie vrienden!
Vriend van Speelland worden kan als bedrijf, maar ook als particulier. De mogelijkheden voor bedrijven vind u onderaan deze pagina. 

De Vrienden van Speelland 2021 / 2022!

De mogelijkheden:

Vriend op de website:

Voor €20 sta je het hele jaar met je logo op deze pagina. Ook komt het logo op Facebook. Er is geen maximum aantal vrienden op de website.
 

Vriend op het doek:

Voor €50 hangt uw logo of advertentie langs het pad naar de ingang van Speelland. Uw uiting zal ongeveer op A3 formaat op een speciaal bedrukt spandoek komen van 338cm x 147cm, u valt dus gegarandeerd op! Dagelijks rijden alle leiding, ouders en kinderen hier langs. Als vriend val je hierdoor extra goed op. Er kunnen maximaal 20 bedrijven op het bouwhek-spandoek. 
 

Combinatie:

Combineer je vermelding op de website met een logo of advertentie op het doek en je krijgt €10 korting. Voor €60 kun je dan oprecht zeggen dat je beste vrienden met ons bent.
 
Interesse? Stuur een email naar addo@speellandnoordwolde.nl! 
Scroll naar top