De Vrienden van Speelland!

Speelland is een non-profit organisatie die zo veel mogelijk kinderen wil laten meedoen. Om het deelnamebedrag zo laag mogelijk te houden zoeken wij bedrijven en particulieren die vriend zouden willen zijn van ons. 
 
 De Vrienden van Speelland 2024 / 2025!

Looptijd:

Omdat het voor onze vrijwilligers geen dagtaak moet zijn om alles aan te passen hebben we een looptijd verbonden aan de vrienden van Speelland. 
Ieder jaar kunt u zich tot 30 mei opgeven als vriend van Speelland en op 1 juni verschijnen dan de nieuwe vrienden op deze pagina. 

De mogelijkheden:

Vriend op de website:
Voor minimaal €25 (Meer mag natuurlijk altijd!) staat u het hele jaar met uw logo op deze vriendenpagina. Ook komt het logo langs in een Facebookpost samen met alle andere vrienden. We hebben geen maximumaantal vrienden op de website.
 

Vriend op het doek:

Voor minimaal €75 (Meer mag natuurlijk altijd!) hangt uw logo langs het pad naar de ingang van Speelland. Dit doek is ruim 3 meter breed en 1.75 meter hoog, onderaan deze pagina kunt u het doek van afgelopen jaar zien.
Alle ouders die de kinderen brengen en alle leiding komt hier 2x per dag langs, een mooie manier om te laten zien dat u een goede vriend bent 😊
Er kunnen maximaal 20 bedrijven op het spandoek dus reageer zo snel mogelijk 😊
Uiteraard komt het logo ook een keer langs op Facebook.
 

Combinatie:

Combineert u de twee opties dan krijgt u €15 korting.