Slapers en Eters – Voorkeuren formulier

Eten en slapen op Speelland (Leiding)

Eet je mee of blijf je slapen op Speelland? Vul dan onderstaand formulier even in! Ook als er géén bijzonderheden zijn. 
Dit is namelijk voor de keuken meteen de 'presentielijst' zodat we weten hoeveel we moeten inkopen.

De kosten:
Leiding: €25
Kinderen: €15

Wat krijg je hiervoor?
Voor dit geld mag je de hele week op de camping staan op een aangewezen plekje. Zaterdag t/m donderdag kun je mee eten in het Speellandgebouw en wordt er voor jullie gekookt. (Vrijdag BBQ is voor alle leiding gratis). 

We kunnen weer als van ouds ontbijten in het Speellandgebouw! 🙂
Elke ochtend kun je vanaf 7:15 tot 8:00 ontbijten (én je lunchpakketje maken) in het Speellandgebouw.
De corvee ploeg zorgt dat de tafels gedekt zijn, en de koffie en thee gezet wordt.
Om 8:00 ruimt de corvee ploeg alles weer op.
Zorg dat je je lunchpakketje gemaakt hebt, er is geen tijd en ruimte in de keuken om je lunchpakketje te maken als je soep komt eten.

Wat kun je verwachten?
Vanaf zaterdag 12.00u neemt Speelland de camping over en mag je je tent neerzetten. 
Wil je al eerder komen dan regel je dit zelf met de camping. Ook reken je de extra dagen zelf af met de camping, Speelland begint pas op zaterdag.

Als je een keer niet mee eet dan is dat geen probleem, maar geef het wel even op tijd door aan de keuken. Het totaalbedrag blijft hetzelfde voor de hele week. 

Corvee:
Niet de leukste klus, maar er is nu eenmaal wel eea op te ruimen, je wordt in groepjes ingedeeld op 1 of 2 avonden om even snel de tafels af te nemen, de afwas te doen en de vuilnisbakken te legen. Kun je een avond niet? Regel dan zelf even dat je met iemand ruilt en pas het aan op het schema. 

Avonden:
's Avonds ben je welkom in het Speellandgebouw om te helpen met voorbereidingen voor de volgende dag, of om gewoon gezellig te kletsen. Consumpties zijn 's avonds niet gratis en kunnen aan het einde van de week worden afgerekend met een Tikkie. Let op: Koffie, thee en kraanwater zijn uiteraard wel gewoon gratis. 
Dit jaar hangen we geen lijst op en gaan we uit van de eerlijkheid van eenieder om bij te houden hoeveel zij moeten betalen. Na Speelland krijg je een betaalverzoek zonder bedrag en mag je dit zelf invullen. 
Consumpties kosten dit jaar:
€0,25 per glas frisdrank
€0,75 per flesje bier
€0,75 per glas hugo

Speelland verzorgt dit jaar geen snacks in het gebouw. Dit was een enorme sluippost. Als je iets lekkers wilt 's avonds zul je dit dus zelf even mee moeten nemen.
Het is ook geen enkel probleem om je eigen drinken mee te nemen naar het gebouw, houd alleen wel rekening met de regels: Geen sterke dranken. 

Wat eten we?
Iedere avond eten we een stevige hap, denk aan stamppot, macaroni of rijst met kip. De dames zijn al een tijdje bezig met de menu's en zorgen dat er verse producten worden gebruikt. Aan het begin van Speelland komt er een lijst bij de keuken te hangen met het precieze menu. 
Heb je allergieën of mag / lust je iets écht niet? Geef het dan hieronder aan in het formulier dan kijken we of we hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. 

Eten en drinken


's Avonds hebben we in het gebouw sowieso de volgende dranken koud liggen:
Hertog jan - Cola - Sinas - Dubbelfris - Cassis - Rivella - Hugo Rose - Hugo Wit - Ranja

Scroll naar top