Opgeven voor Speelland 2023!

Leiding:

Wil je meedoen als leiding? Fantastisch! Klik hier om je aan te melden!
Doe het zo snel mogelijk zodat wij een mooi overzicht hebben van de hoeveelheid leiding. 
We houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van alle voorbereidingen!

Aanmelden kan uiterlijk tot 10 augustus. Dit komt omdat we voor iedere vrijwilliger een VOG aanvraag moeten doen, en daar zit een verwerkingstijd aan. Zorg dus dat je je op tijd aanmeld!

Kinderen:

Na veel promotie en netwerken is het gelukt om nog meer groepsleiding te vinden. De wachtlijsten zijn allemaal weggewerkt en daarom is er nu nog ruimte voor nog eens 12 kinderen in de jongste en middelste groepen. 

Kinderen uit groep 8 zitten in de laatste groep en daar is sowieso nog ruimte genoeg.

Geef uw kind dus snel op via deze link: Aanmelden kinderen 
Dit is de allerlaatste ronde!

Kinderen (Groep 8, Oudste groep!):

De aanmeldingen zijn geopend! Dit jaar hebben we veel moeite met het vinden van voldoende vrijwilligers dus hebben we minder capaciteit. Geef uw kind dus snel op via deze link: Aanmelden Oudste Groep!

Er zijn nog plekjes vrij in de oudste groep, maar wacht niet te lang! 

Heeft u zelf tijd om een of meerdere dagen te helpen bij Speelland? Dat zou geweldig zijn! Gebruik dan het formulier hierboven om je aan te melden als leiding!

Kinderen (Groep 3 t/m 7):

Het is op dit moment niet meer mogelijk om kinderen aan te melden die op dit moment in groep 3 t/m 7 zitten. We hebben het maximum aantal kinderen bereikt met de hoeveelheid leiding die zich heeft opgegeven.
Neem contact op met Jolanda van ‘t Klooster om eventueel op een reservelijst plaats te nemen, u ontvangt dan als eerste een mail als we toch meer kinderen kunnen toelaten zodat u uw kinderen alsnog kunt opgeven. jolanda@speellandnoordwolde.nl

Zodra we meer vrijwilligers hebben, kunnen we meer kinderen plaatsen! Wilt u weten of het iets voor u is om mee te doen als leiding? Mail dan naar jolanda@speellandnoordwolde.nl!

Minigroep:

Doe je als leiding mee met Speelland en heb je kinderen jonger dan 6 jaar? Dan hebben we hiervoor een minigroep! Deze groep is alleen voor de momenten dat je zelf als leiding meedoet en geen mogelijkheden hebt om je kinderen elders onder te brengen. 
De minigroep is gratis.
Scroll naar top