Opgeven voor Speelland!

Speelland 2024 voor kinderen is van 26 t/m 30 augustus.

De boekjes zijn weer uitgedeeld op de scholen, maar anders als andere jaren is de inschrijving nog niet begonnen. 

Afgelopen jaar bleek dat we om 17.00 het opgaveformulier al moesten sluiten waardoor niet alle ouders de kans hebben gehad om de kinderen aan te melden. 

Daarom hebben we besloten dat we dit jaar het formulier openstellen op zaterdag 18 mei. Vanaf 9:00u kunnen de kinderen worden aangemeld. 

Op dit moment hebben we genoeg vrijwilligers om 140 kinderen mee te laten doen, dus zodra we de 140 gehaald hebben gaat het opgaveformulier automatisch op slot. Vanaf dat moment kunnen kinderen op de wachtlijst worden geplaatst. Zij krijgen dan als eerste de kans om zich aan te melden als we meer vrijwilligers hebben.

Zodra twee vrijwilligers zich aanmelden als groepsleiding kunnen er weer 10 kinderen worden opgegeven. Dus lijkt het je wat om ons te helpen? Twijfel niet en geef je op voor de leukste week van het jaar!

Leiding

Wil je meedoen als vrijwilliger? Super! Alle informatie over wat het inhoudt vind je op de website. 
Heb je toch nog vragen? Stuur dan even een mail naar info@speellandnoordwolde.nl of bel met 0561-234000 en kies optie 1!

Je vindt hier het aanmeldformulier: Aanmelden leiding.

Kinderen – Aanmelden 2024

Speelland zat binnen 12 minuten vol! Wil je je kind op de wachtlijst zetten? Doe dit dan snel via Aanmelden wachtlijst

Het aanmeldformulier is dit jaar nieuw, het is speciaal voor ons ontwikkeld door Adema-IT

Kinderen – Wachtlijst

Zodra Speelland vol is gaat het aanmeldformulier op slot. Vanaf dat moment kunt u zich met onderstaand formulier aanmelden voor de wachtlijst! 
Vul je mailadres in op deze pagina en je ontvangt bericht van ons zodra er plek is! 

Aanmelden wachtlijst

Minigroep

De minigroep is onze eigen opvang voor kinderen die nog net te jong zijn om mee te doen met het gewone programma van Speelland. 
Dit jaar wordt de minigroep georganiseerd door Williene, Wendy en Sharonne!

Let op: Dit is alleen voor kinderen van ouders die vrijwilliger zijn op Speelland, en alleen op het moment dat zij zelf ook meehelpen op Speelland. 

Meld je kinderen hier aan!