Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor Speelland 2021! 

De eerste vergaderingen zijn geweest en we zijn druk bezig om met de hoofdleiding te verzinnen wat we allemaal kunnen organiseren. 

Het is voor ons van wezenlijk belang om te weten hoeveel leiding we kunnen verwachten tijdens Speelland 2021, vandaar dat we de aanmeldingen al openstellen. Als alles door gaat is Speelland van 14 t/m 21 augustus voor de leiding. 

In elk geval super bedankt dat je je al wilt opgeven 🙂 Wij hebben er ZIN in !!

Als je een kind wil opgeven voor de minigroep kun je na dit formulier doorklikken naar dat formulier.


Dit jaar gaan we proefdraaien met het aanvragen van een gratis VOG voor de leiding van 18 jaar en ouder. Het is dus nog niet verplicht. 
Vanaf 2022 gaan we dit verplicht stellen voor alle leiding die meedoet.
Een VOG is een verklaring omtrent gedrag en wordt uitgegeven door de gemeente. Hieraan zijn geen kosten verbonden voor jou of ons.


Zaterdag!
Speelland is ieder jaar van zaterdag tot zaterdag. Op de zaterdag voor Speelland maken we met zijn allen het terrein klaar, de zondag gaan we kennismaken en de zaterdag na Speelland gaan we zorgen dat alles weer netjes is opgeruimd voor volgend jaar.
Kun je niet helpen? Geef dit dan even door bij Jolanda, we gaan er vanuit dat alle leiding er is.


Nieuwsbrief
Alle leiding die zich aanmeld via de website ontvangt automatisch de belangrijke informatie per mail.

Ook wordt je toegevoegd aan de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je dit niet? Bij de eerste editie kun je eenvoudig afmelden en zul je alleen nog de belangrijke informatie ontvangen. 

Scroll naar top