Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor Speelland 2022! 

De eerste vergaderingen zijn geweest en we zijn druk bezig om met de hoofdleiding te verzinnen wat we allemaal kunnen organiseren. 

Het is voor ons van wezenlijk belang om te weten hoeveel leiding we kunnen verwachten tijdens Speelland 2022, vandaar dat we de aanmeldingen al openstellen. Als alles door gaat is Speelland van 20 t/m 27 augustus voor de leiding. 

In elk geval super bedankt dat je je al wilt opgeven 🙂 Wij hebben er ZIN in !!

Opgeven kan tot uiterlijk 6 augustus. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Dat komt omdat wij dit jaar een VOG verplichting hebben, en daar zit een verwerkingstijd bij van ongeveer 2 weken. Geef je dus op tijd op!


Dit jaar is de VOG aanvraag verplicht. We willen heel graag van iedereen ieder jaar een nieuwe verklaring ontvangen. 
Een VOG is een verklaring omtrent gedrag en wordt uitgegeven door de gemeente. Hieraan zijn geen kosten verbonden voor jou of ons.

Hoe het werkt: 
Jij zet hieronder een vinkje en Timo zal over een aantal weken jullie gegevens doorgeven aan onze VOG-hulp. Zij sturen je vervolgens een link waarmee je een gratis VOG kunt aanvragen. Ongeveer 2 of 3 weken later krijg je deze per post thuis gestuurd. 

De VOG is persoonlijk, wij nemen deze dus niet in en hoeven hem alleen te controleren op echtheid. Een foto is hiervoor helaas niet voldoende.


Zaterdag!
Speelland is ieder jaar van zaterdag tot zaterdag. Op de zaterdag voor Speelland maken we met zijn allen het terrein klaar, de zondag gaan we kennismaken en de zaterdag na Speelland gaan we zorgen dat alles weer netjes is opgeruimd voor volgend jaar.
Kun je niet helpen? Geef dit dan even door bij Jolanda, we gaan er vanuit dat alle leiding er is.


Nieuwsbrief
Alle leiding die zich aanmeld via de website ontvangt automatisch de belangrijke informatie per mail.

Ook wordt je toegevoegd aan de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je dit niet? Bij de eerste editie kun je eenvoudig afmelden en zul je alleen nog de belangrijke informatie ontvangen. 

Scroll naar top