Wat leuk dat u uw kind wil opgeven voor Speelland. Alle informatie over het programma vind u op deze website. 

Let op: Aanmelden kan tot uiterlijk 18 Juli. Daarna is het alleen nog mogelijk om aan te melden door contact op te nemen met Jolanda van 't Klooster. De groepjes zullen dan worden gevormd en het hangt dan af van ruimte in de groepjes of uw kind nog mee kan doen.

Alle basisschool kinderen uit de oosthoek van de gemeente Weststellingwerf en uit Wilhelminaoord kunnen meedoen aan Speelland. (Als zij groep 3 hebben gedaan)

Speelland werkt samen met Stichting Leergeld, meer informatie hierover vind u op www.leergeld.nl

Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u een bevestiging in uw email met een iDEAL betaallink. De aanmelding is pas definitief nadat de betaling is voldaan. Dit kan met iDEAL via de link, of in de winkel van AnY Computers in Noordwolde (Dr. Mulderstraat 4). Daar kunt u met PIN of contant betalen.

Ongeveer twee weken voordat Speelland begint ontvangt u een email met de basis informatie zoals in welke groep uw kind zit. 

Als u nog vragen heeft neemt u dan contact op met jolanda@speellandnoordwolde.nl of 0561-234000 - optie 1.

Vul hieronder de gegevens van uw kind in, gebruik voor ieder kind een nieuw formulier.

Ons fotobeleid vind u hier: Fotobeleid Speelland

Als u niet akkoord gaat met ons fotobeleid kunt u dit formulier niet gebruiken om uw kind op te geven. Neemt u dan contact op met info@speellandnoordwolde.nl

Scroll naar top