Sebastiaan Hummelink – Bestuurslid
Sebastiaan is samen met Joris veel op het toneel te vinden tijdens Speelland. Daarnaast springt hij in alle gaten die er tijdens Speelland ontstaan. Samen met Addo zorgt Sebastiaan ervoor dat de nachttocht leuk, spannend maar ook veilig gebeurt. Het woensdagmiddagprogramma op het zwembad verzorgt hij grotendeels. Daarnaast is hij een belangrijke schakel bij de logistiek van Speelland.

 

De structuur:

De hierboven genoemde hoofdleiding is eindverantwoordelijk maar de organisatie is natuurlijk een stuk groter.

De Minigroep (Akkoord)
De mini’s worden geleid door twee ervaren gastouders Dieuwerke en Krista. Samen met een grote groep vrijwilligers dragen zij zorg over de allerkleinste kinderen. Dit zijn enkel kinderen van leiding die meehelpen bij Speelland. Zij hebben een compleet eigen programma dat ze zelf verzinnen en invullen. Het aanspreekpunt voor de minigroep is Jolanda van ‘t Klooster.

De Technische dienst (Akkoord)
Om alles op Speelland op rolletjes te laten verlopen zorgen Geert , Menno, Kevin en Addo voor het materiaal. Elektriciteit, water, springkussens, tenten, podia maar ook het onderhoud en verbouwen van het gebouw en alles eromheen wordt door ze geregeld. Daarnaast zorgen ze dat alle materialen en kinderen op de juiste plaats komen. Het aanspreekpunt voor de technische dienst is Addo Damhuis.

De buitentocht
Jodie en Pamela verzinnen ieder jaar de buitentocht (bostocht) op dinsdag en het bosprogramma op maandag. Zij zorgen voor de route, de spelletjes en de uitvoering. Het aanspreekpunt is Jolanda van ‘t Klooster.

De keuken
Juultje, Emma en Jessica verzorgen dagelijks voor alle leiding Koffie, thee, soep en ontbijtkoek. Ook zorgen ze voor ranja voor de kinderen en regelen zij het contact met de supermarkt om bestellingen door te geven en te verwerken. Voor leiding die van ver komt en op het terrein blijft slapen zorgen zij ook een stevige en smakelijke avondmaaltijd. Het aanspreekpunt is Timo Haakman.

Het toneel / geluid
De rode draad en alles wat met het toneel te maken heeft wordt verzorgd door Elmar, Maarten, Joris, Jordy en Sebastiaan. Zij zorgen voor het spektakel waar kinderen maanden later nog over praten. Audiotechnicus van Speelland is Maarten. Hij zorgt voor de muzikale omlijsting en zet op tijd de schuiven open van de juiste microfoons. Maria maakt ieder jaar een prachtig Speellandlied die nog lang in het hoofd blijft hangen.