Aanmelden – Oudste Groep 2022

2022 - OG Aanmelding

Dit formulier is alleen voor het opgeven van kinderen voor de OUDSTE GROEP. 

Kinderen die 0p dit moment in groep 3 t/m 7 zitten kunnen een mail sturen naar jolanda@speellandnoordwolde.nl om op de wachtlijst te komen.

Wat leuk dat u uw kind wil opgeven voor Speelland. Alle informatie over het programma vind u op deze website. 

Let op: Aanmelden kan tot uiterlijk 16 Juli. Daarna is het alleen nog mogelijk om aan te melden door contact op te nemen met Jolanda van 't Klooster. De groepjes zullen dan worden gevormd en het hangt dan af van ruimte in de groepjes of uw kind nog mee kan doen.

Dit jaar is het extra belangrijk om uw kind op tijd op te geven. Het is voor iedere organisatie steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden, zo ook voor ons. Daarom is het maximum aantal kinderen dat mee kan doen dit jaar een stuk lager. Hou hier dus rekening mee! (Oudste groep valt buiten deze beperking omdat die hun eigen programma met eigen leiding draaien)

Alle basisschool kinderen uit de oosthoek van de gemeente Weststellingwerf en uit Wilhelminaoord kunnen meedoen aan Speelland. (Als zij groep 3 hebben gedaan)

Speelland werkt samen met Stichting Leergeld, meer informatie hierover vind u op www.leergeld.nl

Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u een bevestiging in uw email met een iDEAL betaallink. De aanmelding is pas definitief nadat de betaling is voldaan. Dit kan met iDEAL via de link, of in de winkel van AnY Computers in Noordwolde (Hoofdstraat Oost 4A). Daar kunt u met PIN of contant betalen.

Ongeveer twee weken voordat Speelland begint ontvangt u een email met de basis informatie zoals in welke groep uw kind zit. 

Als u nog vragen heeft neemt u dan contact op met jolanda@speellandnoordwolde.nl of 0561-234000 - optie 1.

Vul hieronder de gegevens van uw kind in, gebruik voor ieder kind een nieuw formulier.

LET OP: Om uw kind en andere kinderen een leuke week te geven vinden wij het belangrijk, dat de leiding weet, hoe ze het beste kunnen reageren op bepaald gedrag van kinderen (met bv. indicaties als AD(H)D, PDDnos, Asperger, etc.) om onnodige conflicten of escalaties te voorkomen.

Wij maken hiervoor gebruik van het stoplichtsysteem en willen in dat geval graag even contact hebben met de ouders om dit af te stemmen.

Ons fotobeleid vind u hier: Fotobeleid Speelland

Als u niet akkoord gaat met ons fotobeleid kunt u dit formulier niet gebruiken om uw kind op te geven. Neemt u dan contact op met info@speellandnoordwolde.nl